T'esperem en Alimentaria 2018

26/03/2018

Del 16 al 19 d'abril t'esperem en Alimentaria 2018 (Recinto Gran Vía, Fira de Barcelona, Pavelló 5, Estand D 425-15) per a presentar-te totes les novetats de les empreses del Grup Cañigueral: Costa Brava Foods, Embutidos Monter, Frescos Delisano, Coopercarn i Far Jamones y Enbutidos. Des de l'anterior edició de 2016 els nostres equips d'I+D han desenrotllat solucions alimentàries noves i saludables per a compartir amb tu i estem desitjant mostrar-te-les in situ.

El nostre objectiu és fer-te la vida més fàcil amb productes ready to cook (horneables, marinats, la més àmplia gamma d'hamburgueses de distints sabores...) . Ajudar-te en els teus moments gurmet (amb els nostres exquisits pernils i embotits) i en la teua aposta pel menjar saludable i amb la major frescura...

En Grup Cañigueral compartim íntegrament els reptes del Saló Alimentaria per a enguany: la innovació, l'emprendimiento, les estratègies de retail i, com no podia ser de cap altra manera, la vocació exportadora. Esperem compartir-les amb tu en un un dels esdeveniments més importants del món del sector alimentari, begudes i Food Service.