Un valor per a tota la cadena

Un valor per a tota la cadena

Model de Qualitat Total

El nostre model de qualitat total està basat en valors i veritats universals, guia la gestió de la companyia i crea valor amb la mateixa intensitat per als cinc components: “el cap” consumidor, el treballador/treballadora, el proveïdor, la societat i el capital.

Aquest model busca la satisfacció de tots ells, en tots els seus àmbits i amb aquest objectiu treballem en la millora contínua dels processos, en la fidelització de l'equip humà que integra la companyia i en fer-nos eco d'aquesta filosofia en totes les nostres accions per a generar valor a tota la cadena.

Creem valor amb la mateixa intensitat per al "cap" consumidor, les persones de la plantilla, el proveïdor, la societat i el capital.

El cap consumidor

Com a consumidor tu eres "el cap" i el nostre objectiu és oferir-te productes que et satisfacen, que et faciliten el dia a dia, que et regalen el temps que et falta. 

I és el que busquem amb els nostres talls de carn fresca i els nostres elaborats: arrebossats, hamburgueses, arranjaments per a guisar, i elaborats: farciments, companatges, productes especiats o marinats.  

Ens ocupa la teua salut i el teu benestar. Tria en Frescos Delisano els teus plats de cada dia o el toc gourmet per a eixa data tan assenyalada.

Amb seguretat alimentària, frescor, qualitat i calidesa i al preu més competitiu. 

Les Persones

Les Persones que treballen amb nosaltres són el nostre motor de creixement. Per a aconseguir el millor de la nostra plantilla, posem al seu abast tots els mitjans que necessita, fomentant un desenvolupament integral com a persones i com a professionals.

D'aquesta manera es genera una confiança mútua que enforteix les relacions laborals.

Creix l'empresa, creixen les persones.

El Proveïdor

Establim relacions estables i a llarg termini amb els nostres proveïdors per a aconseguir un objectiu comú: la satisfacció del nostre client i del “cap” consumidor. Compartim models de treball i ens enfoquem junts per a la millora contínua.

Contribuïm, junt amb ells, a generar ocupació, desenvolupament social i recursos econòmics.

La societat

Estem compromesos amb el desenvolupament dels nostres entorns, el mediambiental i tots aquells contexts socials en què es desenvolupa la nostra activitat.

El capital

Reinvertim constantment recursos econòmics per a la millora contínua de les nostres instal·lacions, tecnologia, processos de treball...  Seguint l'ordre seqüencial dels cinc components; aquesta és la manera eficient i competitiva de garantir-nos la teua fidelitat com a consumidor I el futur de la nostra organització.