Inno-Tradició

Vivim el nostre treball amb passió, com tu, amb el compromís de fer les coses bé cada dia i tots els dies. 

Som un grup carni de caràcter familiar amb 50 anys de trajectòria, que conserva els valors heretats. Vam nàixer en una comarca d'arrels ramaderes, amb un profund coneixement del camp i la cria animal, i ací vam créixer. Experts en carn, ens estructurem en companyies especialistes en cada tipus de producte: Costa Brava Foods, Embutidos Monter, Frescos Delisano, Coopecarn i Far Jamones y Embutidos.

El nostre compromís és oferir-te les solucions pràctiques i saludables que necessites amb el sabor i la confiança dels productes de sempre. I elaborats amb passió. Això és el que denominem INNO-TRADICIÓ I és, també, la base del nostre lideratge.

Per a nosaltres liderar és garantir-te seguretat alimentària i qualitat. I oferir-te la nostra experiència en el mercat nacional i en més de 50 països.

Liderar és desenvolupar R+D+I en la nostra planta pilot i centres d'investigació. Avançar en la tecnologia de la carn i dissenyar noves solucions alimentàries per a tu.

Les 3.500 persones que treballen en el Grup Cañigueral són el nostre capital més valuós, el nostre motor de creixement. Els especialistes en cada tipus de producte, per posar-vos al plat les solucions alimentàries, noves i de sempre. 

Per a nosaltres, liderar és posar al teu servei la gestió integral de la cadena alimentària junt amb els nostres proveïdors de tota la vida. I fer possible el control complet del procés: de la granja a la taula.

Liderar és exercir com un grup socialment responsable, des del compromís amb la sostenibilitat, el benestar animal i els nostres entorns socials, especialment els més desfavorits.

Generar nous llocs de treball i ajudar a la inserció de persones en risc d'exclusió, anant fins i tot més enllà del que estableix la llei. És implicar-se en la formació dels joves per a recolzar el seu progrés professional.

I liderar és contribuir al desenvolupament de la nostra col·lectivitat amb una política d'inversions activa que garanteix la redistribució i un creixement responsable i compartit que ens permeta consolidar un futur en comú.